Blomsterkasser i cortenstål – det perfekte valg til enhver have

Cortenstål blomsterkasse

Blomsterkasser er ikke kun en praktisk løsning til haveejere, der ønsker at have forskellige planter og blomster på deres terrasser eller altaner. De giver også et dekorativt og eksklusivt look til haven.

Når du skal vælge, hvilket materiale til blomsterkasserne, er cortenstål blevet stadig mere populære blandt haveejere. I denne artikel kommer vi ind på de mange fordele ved blomsterkasser, og hvorfor cortenstål kan være det perfekte valg til din have.

Hvilke typer materiale findes blomsterkasser i?

Der bruges mange forskellige slags materialer til blomsterkasser, og valget skal afspejle dit behov og den stil du ønsker i haven.

Nogle af de mest populære blomsterkasser er de klassiske kasser i træ, der stadig bruges i mange haver. Mere moderne blomsterkasser er ofte fremstillet i mere uforgængelige materialer som stål, aluminium eller galvaniseret jern, men kan også være rustikke krukker i terrakotta og beton, og elegante kasser i cortenstål, der giver en rusten patina over tid.

Der er også hængende kasser, altankasser eller plantekasser med hjul, der giver en større fleksibilitet i indretningen af haven eller terrassen. Uanset hvilken type blomsterkasse du vælger, kan de være med til at tilføje både farve og liv til din terrasse og altan.

Blomsterkasser i cortenstål

Der er mange forskellige typer blomsterkasser, men hvis du leder efter en holdbar og elegant løsning, bør du overveje blomsterkasser i corten.

Cortenstål er en type stål, der er specielt designet til at holde til vind og vejr. Corten er modstandsdygtigt over for rust og skader, og stålet får en rusten patina over tid, hvilket kun gør blomsterkasserne endnu smukkere.

Blomsterkasser i cortenstål er kendt for deres holdbarhed og styrke. Det yderste lag rust beskytter stål mod yderlige korrosion, og stålet vil holde i mange år uden at gennemtære.

Blomsterkasser i cortenstål er et populært valg blandt haveejere, og det er ikke uden grund. Udover at de er dekorative og eksklusive, er de også utroligt holdbare og alsidige. Med forskellige typer og størrelser, kan de tilpasses enhver stil og plante.

TILBUD
Spar 1827
Urtehaven - Cortenstål - "Den lille gårdhave"-Uden bund-Uden flamingo
Urtehaven - Cortenstål - "Den lille gårdhave"-Uden bund-Uden flamingo
10.263,00 kr.
TILBUD
Spar 796
Nyttehaven - Cortenstål - Sæt af 5 højbede-Uden flamingo
Nyttehaven - Cortenstål - Sæt af 5 højbede-Uden flamingo
9.916,00 kr.
TILBUD
Spar 348
Højbede i corten med bænk - 80 x 40 x 40 cm-Uden flamingo
Højbede i corten med bænk - 80 x 40 x 40 cm-Uden flamingo
3.099,00 kr.
TILBUD
Spar 124
Stjernen med corten spejlbassin
Stjernen med corten spejlbassin
3.949,88 kr.

Hop til forsiden, og se pris på flere blomsterkasser, højbede og krukker i cortenstål, der alle kan bestilles online med hurtig levering.

Vedligeholdelse af blomsterkasser i cortenstål

Blomsterkasser i cortenstål er kendt for deres holdbarhed og styrke, og vedligeholdelsen af blomsterkasser i corten er minimal, og kræver ikke meget arbejde.

Cortenstål kræver normalt ingen form for maling eller anden beskyttelse, da det ydre lag rust beskytter stålet mod yderligere korrosion. Derudover vil blomsterkasserne kun blive smukkere over tid, når rusten patina bliver mere fremtrædende.

Hvis du ønsker at rense blomsterkasserne i cortenstål, kan du bruge en blød børste og vand. Undgå at bruge skarpe genstande eller kemikalier, da det kan beskadige stålet. Hvis der er stædige pletter, kan du bruge en mild sæbeopløsning og en blød børste til at fjerne dem.

Hvordan kan man sammensætte blomsterplanter i blomsterkasser?

Når du skal sammensætte blomsterplanter i dine blomsterkasser, er det vigtigt at tænke på både farver, størrelser og teksturer. En god tommelfingerregel er at vælge planter, der har forskellige højder, såsom høje stauder, buske og nedhængende planter. Det giver et flot og varieret udtryk.

Du kan også vælge planter med forskellige blomstringstider, så du har blomster i kassen fra foråret til efteråret. Vælg gerne planter, der trives i samme jordtype og mængde sollys.

En god idé er også at tænke på farverne i din sammensætning. Vælg for eksempel farver, der komplementerer hinanden, som blå og orange, eller farver, der står i kontrast, som pink og grøn.

Sidst men ikke mindst, sørg for at lave lidt plads mellem planterne, så de har mulighed for at vokse og trives bedst muligt. Med disse tips kan du sammensætte en flot og harmonisk blomsterkasse til din have.